Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Bούλγαρος παράτησε το 6χρονο παιδί του. Συνελήφθη στην Ξάνθη




Ένας 40χρονος από τη Βουλγαρία, προσωρινός κάτοικος Ξάνθης και πατέρας τριών παιδιών συνολικά, εγκατέλειψε το ένα από αυτά για άγνωστους λόγους. Πρόκειται για ένα 6χρονο αγοράκι το οποίο βρήκαν αστυνομικοί του Τμήματος Χρυσούπολης την Παρασκευή στην περιοχή της Νέας Κώμης Καβάλας σε ερημική περιοχή , εμφανώς τρομοκρατημένο να αναζητεί τους γονείς του. Το παιδί νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Καβάλας και ακολούθως στο ίδρυμα Παιδόπολη της γειτονικής πόλης. περισσότερα...

Ακολούθως και μετά από έρευνα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Καβάλας και Ξάνθης εντοπίστηκε την επομένη στην Ξάνθη ο 40χρονος πατέρας του ο οποίος περιφερόταν με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά του στην πόλη. Ο πατέρας συνελήφθη, παραδέχτηκε ότι εγκατέλειψε το παιδί του και αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Καβάλας .
Και τα τρία παιδιά του φιλοξενούνται πλέον στο ίδρυμα Παιδόπολη ενώ η Αστυνομία σε συνεργασία με την Interpol θα αναζητήσει τη  μητέρα τους στη Βουλγαρία προκειμένου να παραλάβει τα παιδιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου